Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 406 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Výpadky
PříspěvekNapsal: čtv dub 26, 2007 16:31 
Offline
Administrátor fóra

Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Příspěvky: 1048
ICQ: 173183900
WWW: http://www.simandl.cz/
Bydliště: Jablonecká 713
Dnes před třetí odpoledne vypli proud na routeru jablonecka kvůli opravě výtahu. Na nápravě pracujeme.

Nejde odesílat poštu pomocí smtp.prosek.czf a lidi na AP jablonecka a v mimoňské jsou bez připojení úplně.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: jedem
PříspěvekNapsal: čtv dub 26, 2007 19:30 
Offline
Administrátor fóra

Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Příspěvky: 1048
ICQ: 173183900
WWW: http://www.simandl.cz/
Bydliště: Jablonecká 713
díky Masterovi jedem!
bylo třeba natáhnout nový napájecí přívod


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: SMTP
PříspěvekNapsal: sob kvě 05, 2007 9:44 
Offline
Administrátor fóra

Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Příspěvky: 1048
ICQ: 173183900
WWW: http://www.simandl.cz/
Bydliště: Jablonecká 713
teď jsem čistil přeplněný disk na smtp jablonecka. Pokud včera nebo dnes ráno byly problémy tak to možná bylo tím.

hezký den


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte kvě 22, 2007 8:29 
Offline
Administrátor fóra

Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Příspěvky: 1048
ICQ: 173183900
WWW: http://www.simandl.cz/
Bydliště: Jablonecká 713
Dnes před čtvrtou ranní asi vypadl proud na routerech jablonecka, jablonka a ztop. Co se děje uvidíme.

Nejde odesílat poštu pomocí smtp.prosek.czf a lidi na AP jablonecka a v mimoňské a flickovi jsou bez připojení úplně.

11:10 Update
Zdá se, že je porucha na jističi a nebo přívodu na střechu a mimo jiné nejde i televize v domě. Šinďa to řeší.

14:26 Update
před jednou se povedlo jistič nahodit a zdá se, že to jede


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát kvě 25, 2007 15:27 
Offline
Administrátor fóra

Registrován: ned čer 18, 2006 0:00
Příspěvky: 31
ICQ: 267472079
Bydliště: Šluknovská 315
Dnes mezi 14:10 a 15:18 nam pracovnici provadejici vymenu vytahu 2x vypli napajeni routeru jablonecka. Nasledny vypadek routeru ovlivnil pripojene pres wi-fi na tento router a zpusobil kratke vypadky internetove konektivity UPC nez doslo k automatickemu presmerovani na iGW Casablanca. Vytahare jsem poprosil, aby nam jiz proud nevypinali.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: router vlada je down
PříspěvekNapsal: pon kvě 28, 2007 19:21 
Offline
Administrátor fóra

Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Příspěvky: 1048
ICQ: 173183900
WWW: http://www.simandl.cz/
Bydliště: Jablonecká 713
asi porucha disku, pracuje se na tom

zitra bude zase vypadek routeru jablonecka kvuli prestavbe vytahu - ale je to pry snad naposled protoze to maji uz hotove :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: router kytlicka je down
PříspěvekNapsal: úte kvě 29, 2007 10:53 
Offline
Administrátor fóra

Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Příspěvky: 1048
ICQ: 173183900
WWW: http://www.simandl.cz/
Bydliště: Jablonecká 713
Michal Nassler hlasi blize neurcene problemy. Router se zastavil na biosu. Uvidime

Update: v routeru odesel disk, 30.5. odpoledne tam snad jiz bude novy

Update: takze od 23:15 uz router snad opet jede


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: link jabtoc-ctojab
PříspěvekNapsal: pon čer 04, 2007 13:43 
Offline
Administrátor fóra

Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Příspěvky: 1048
ICQ: 173183900
WWW: http://www.simandl.cz/
Bydliště: Jablonecká 713
Asi v půl jedné vypadl přímý link na gw Casablanca tak to jelo oklikou a pomaleji. Nahodil jsem to a Bočí má bod za první info :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: výměna routeru jabtoc
PříspěvekNapsal: pát črc 20, 2007 17:48 
Offline
Administrátor fóra

Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Příspěvky: 1048
ICQ: 173183900
WWW: http://www.simandl.cz/
Bydliště: Jablonecká 713
Teď večer vyměním router jabtoc. Zůstane jen disk. Pokud vše půjde hladce bude výpadek deset minut. Dotkne se to hlavně baráku jablonecká.

HOTOVO 19:50
výpadek byl pět minut :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: r-man2 upgrade
PříspěvekNapsal: úte črc 24, 2007 19:19 
Offline
Administrátor fóra

Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Příspěvky: 1048
ICQ: 173183900
WWW: http://www.simandl.cz/
Bydliště: Jablonecká 713
Ted vecer pujdeme provest upgrade routeru r-man2
Vypadek tak na pul hodiny


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Vypadek v siti UPC
PříspěvekNapsal: úte srp 07, 2007 2:38 
Offline
Administrátor fóra

Registrován: ned čer 18, 2006 0:00
Příspěvky: 31
ICQ: 267472079
Bydliště: Šluknovská 315
Dnes od 3:00 je vypadek (planovany, ale nenahlaseny) na siti UPC, nikdo z UPC neni schopen sdelit jak dlouho bude trvat, tak jsem veskery provoz pres UPC presmeroval na Casablancu.
UPDATE: presmerovano zpet na UPC


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: jabtoc
PříspěvekNapsal: pon srp 13, 2007 9:36 
Offline
Administrátor fóra

Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Příspěvky: 1048
ICQ: 173183900
WWW: http://www.simandl.cz/
Bydliště: Jablonecká 713
Dnes před devátou ráno vypadl router jabtoc.
Nejspíš opět půjde o výpadek kvůli opravě výtahu.
Uvidíme

Doplneni:
Jde o vypadek kvuli oprave vytahu.
Pracujeme na tom.
Zalozni linka ma mensi kapacitu a voip sluzby a skype bude mit do obnoveni puvodni trasy problem.

Opraveno


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Vypadek v siti UPC
PříspěvekNapsal: čtv srp 23, 2007 10:07 
Offline
Administrátor fóra

Registrován: ned čer 18, 2006 0:00
Příspěvky: 31
ICQ: 267472079
Bydliště: Šluknovská 315
Priblizne od 9:15 je vypadek v siti UPC. Stavajici provoz na UPC presmerovan na druhou iGW.
11:10 - Povedlo se mi dovolat na hotline UPC, informace z hotline je: "je problem na routeru, technici nad tim sedi a snazi se to dat dohromady"
15:00 - Problem zrejme vyresen, presmerovano zpet na UPC


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: vypadek GW Casablanca
PříspěvekNapsal: úte zář 04, 2007 9:32 
Offline
Administrátor fóra

Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Příspěvky: 1048
ICQ: 173183900
WWW: http://www.simandl.cz/
Bydliště: Jablonecká 713
Vcera asi od půl páté odpoledne do osmi večer něco neohlášeného dělali technici ISP Casablanca a byl tedy vypadek než jsme to přesměrovali na UPC.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Mimonska
PříspěvekNapsal: stř zář 05, 2007 15:25 
Offline
Administrátor fóra

Registrován: ned čer 18, 2006 0:00
Příspěvky: 31
ICQ: 267472079
Bydliště: Šluknovská 315
Dnes priblizne mezi 8-9 a 12-16 byl z duvodu odstavky napajeni (vymena elektrickeho vedeni ve vchodech) vypadek cele LAN v panelaku Mimonska 622-632.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 406 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz