Výpadky

Vše o jednotlivých možnostech jak se připojit do internetu a cenách a kvalitě jednotlivých možností.
Odpovědět
simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1083
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

LAN jablonecka

Příspěvek od simandl » ned bře 14, 2010 0:49

ted byl asi hodinu a pul vypadek v casti LAN jablonecka
asi se nejak zasekl switch v jab 410 a/nebo 713
vypnul/zapnul jsem je a jede to

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1083
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

Re: Výpadky

Příspěvek od simandl » stř dub 07, 2010 13:03

Včera byl výpadek na Zamparku. Je tam vadná CF karta se systémem. V dohledné době to vyměníme.

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1083
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

jabap a weby

Příspěvek od simandl » stř kvě 12, 2010 16:32

Spadlo ospf na jabapu a mysql na webech. Nahodil jsem to a mělo by obojí jet.

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1083
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

vypadek Martinicka

Příspěvek od simandl » ned kvě 16, 2010 12:26

Dnes od osmi ráno do čtvrt na jednu byl zaseklý switch v bloku A

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1083
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

Mimoňská 622 - 632 nepojede

Příspěvek od simandl » stř kvě 19, 2010 10:57

Ahoj,
ráno volal elektrikář Krátký, že v paneláku Mimoňská 622 - 632 nepojede celé dopoledne napájení 220 V ke switchům.

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1083
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

martinická a toužimská

Příspěvek od simandl » ned kvě 23, 2010 18:17

Router touzimska je nedostupný a to asi rozhodilo i router v martinické.
Martická jede a s touzimskou uvidime. Asi pujde o vypadek napájení

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1083
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

pisek a kytlicka

Příspěvek od simandl » úte čer 01, 2010 22:10

Router pisek byl od rana mimo. Vymenil jsem zdroj a jede to dal.

Switch v kytlicke 780/12 bylo nutne restartovat.

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1083
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

smtp.prosek.czf

Příspěvek od simandl » čtv čer 17, 2010 8:08

Chyba na disku způsobila výpadek serveru pro odesílání pošty
disk je tam stále a snad to vydrží do výměny

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1083
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

mrk

Příspěvek od simandl » čtv črc 01, 2010 9:05

Na mrk se bude dnes a zitra 1. a 2. opravovat elektrika a tak bude vypnuty

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1083
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

sitelka

Příspěvek od simandl » stř črc 14, 2010 2:34

server sitelka se po upgrade a rebootu odmlcel a nez se dojelo na sitel tak jsme jeli jen pres UPC

sinda
Administrátor fóra
Příspěvky: 31
Registrován: ned čer 18, 2006 0:00
Bydliště: Šluknovská 315
Kontaktovat uživatele:

Re: Výpadky

Příspěvek od sinda » úte črc 20, 2010 23:34

Od 0:05 jsou opakovane kratkodobe problemy s konektivitou na brane do ha-vel. Jsou zpusobene planovanymi pracemi na optickych trasach.

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1083
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

LAN jablonecka

Příspěvek od simandl » čtv črc 29, 2010 21:33

ted byl asi hodinovy vypadek na LAN jablonecka
ve vchode 418 jsem musel odpojit jednu pripojku do bytu, ktera zahlcovala switch

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1083
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

ap kozel

Příspěvek od simandl » čtv srp 26, 2010 8:47

vcera od 17hod do 23hod byl mimo router kozel
po rebootu se cekalo na kontrolu filesystemu

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1083
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

weby, Martinicka a Mimonska

Příspěvek od simandl » sob zář 04, 2010 22:51

O pul treti odpoledne jsem zacal menit disk na virtualech (dal jsem tam 2x 2TB v raid1). Do toho spadla zebra na Martinicke a zasekl se router na Mimonske.
Uz to vsechno jede.

vlada-strizkov
Běžný uživatel
Příspěvky: 5
Registrován: úte úno 20, 2007 14:32
Kontaktovat uživatele:

router vlada-strizkov

Příspěvek od vlada-strizkov » čtv zář 16, 2010 0:39

Ahoj,

hlasim ze dnes - ve ctvrtek - od rana asi do 16h nepojede router vlada-strizkov. PRE prepojuje kabely.

Vlada

Odpovědět

Zpět na „Internet“