Výpadky

Vše o jednotlivých možnostech jak se připojit do internetu a cenách a kvalitě jednotlivých možností.
Odpovědět
sinda
Administrátor fóra
Příspěvky: 31
Registrován: ned čer 18, 2006 0:00
Bydliště: Šluknovská 315
Kontaktovat uživatele:

Re: Výpadky

Příspěvek od sinda » pát led 27, 2012 20:27

Dnes odpoledne byla zavada na napajeni v Jablonecke. Nase sit byla timto prakticky odpojena od internetu. Zavadu se podarilo najit a odstranit.

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1083
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

LAN valecovska

Příspěvek od simandl » úte led 31, 2012 2:26

Na LAN ve valecovske byl problem a pripojeni slo pomalu a nepravidelne.
Po vymene switche se zda ze to jede v pohode.

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1083
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

LAN Martinicka

Příspěvek od simandl » stř úno 08, 2012 8:09

Na LAN v martinicke spadlo routovani (zebra demon) a od jedne v noci nic neslo.
Uz to jde

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1083
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

LAN kytlicka

Příspěvek od simandl » pon bře 05, 2012 11:28

V kytlicke 12-20 je ted vypadek
resime to

update
melo by to jet
bylo nutne vymenit router

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1083
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

vypadek proudu na proseku

Příspěvek od simandl » úte bře 13, 2012 10:00

ted byl asi 20 minut vypadek proudu na celm proseku
zda se ze to nerozchodila sluknovska
delame na tom

update
sluknovska jede a jede i nova kytlicka

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1083
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

router jabu je dole

Příspěvek od simandl » pon kvě 21, 2012 15:34

zatim se nevi proc ale DNS je suplovane jabloneckou a weby konecne presunuty na nas novy rozsah
pozorujme to

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1083
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

LAN mimonska

Příspěvek od simandl » úte čer 19, 2012 20:41

dnes pres den spadlo ospf na hlavnim spoji lan mimonska a jelo to pres zalohu
uz to zase jede pres laser

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1083
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

LAN martinicka

Příspěvek od simandl » stř čer 20, 2012 15:17

na LAN martinicka se dnes zasekl media konvertor a bloky C D E byly bez spojeni
uz to jede

sinda
Administrátor fóra
Příspěvky: 31
Registrován: ned čer 18, 2006 0:00
Bydliště: Šluknovská 315
Kontaktovat uživatele:

Re: Výpadky

Příspěvek od sinda » ned črc 29, 2012 23:48

na LAN martinicka se v nedeli vecer zasekl media konvertor na spoji C-A a bloky C D E byly bez spojeni
uz to jede

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1083
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

yenik

Příspěvek od simandl » stř srp 08, 2012 15:21

Chystame se dnes vecer predelat elektricke napajeni v jablonecke 414 a neobejde se to bez vypadku na routeru yenik.

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1083
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

AP zampark

Příspěvek od simandl » stř srp 22, 2012 14:43

na Ap zampark jsem restartnul dhcp a lidi uz zas dostavaji ip adresy

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1083
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

patere

Příspěvek od simandl » stř srp 22, 2012 14:45

je problem na linkach sluknovska - asistent a sluknovska - bratrk a zalohy jsou pretizene
postupne to budem resit

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1083
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

LAN Martinicka

Příspěvek od simandl » pát zář 07, 2012 3:15

Na LAN v Martinicke ulici byl paketloss a tak jsem vymenil vsechny switche. Dost lidi melo nastavenou pripojku na 10Mbit ale ted to je na 100Mbit. Komu to bude zlobit tak mu nastavime opet 10Mbit.

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1083
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

Piskovcova

Příspěvek od simandl » úte zář 11, 2012 8:30

Na piskovcove byl vypadek od casneho rana vinou mirneho omylu v konfiguraci routovani. Uz to jede.

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1083
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

vypadek elektriky

Příspěvek od simandl » ned zář 23, 2012 19:43

kobylisy a dablice jsou od pul osme asi bez proudu

Odpovědět

Zpět na „Internet“