Výpadky

Vše o jednotlivých možnostech jak se připojit do internetu a cenách a kvalitě jednotlivých možností.
Odpovědět
simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1055
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

výměna routeru jabtoc

Příspěvek od simandl » pát črc 20, 2007 17:48

Teď večer vyměním router jabtoc. Zůstane jen disk. Pokud vše půjde hladce bude výpadek deset minut. Dotkne se to hlavně baráku jablonecká.

HOTOVO 19:50
výpadek byl pět minut :)

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1055
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

link jabtoc-ctojab

Příspěvek od simandl » pon čer 04, 2007 13:43

Asi v půl jedné vypadl přímý link na gw Casablanca tak to jelo oklikou a pomaleji. Nahodil jsem to a Bočí má bod za první info :)

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1055
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

router kytlicka je down

Příspěvek od simandl » úte kvě 29, 2007 10:53

Michal Nassler hlasi blize neurcene problemy. Router se zastavil na biosu. Uvidime

Update: v routeru odesel disk, 30.5. odpoledne tam snad jiz bude novy

Update: takze od 23:15 uz router snad opet jede

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1055
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

router vlada je down

Příspěvek od simandl » pon kvě 28, 2007 19:21

asi porucha disku, pracuje se na tom

zitra bude zase vypadek routeru jablonecka kvuli prestavbe vytahu - ale je to pry snad naposled protoze to maji uz hotove :)

sinda
Administrátor fóra
Příspěvky: 31
Registrován: ned čer 18, 2006 0:00
Bydliště: Šluknovská 315
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sinda » pát kvě 25, 2007 15:27

Dnes mezi 14:10 a 15:18 nam pracovnici provadejici vymenu vytahu 2x vypli napajeni routeru jablonecka. Nasledny vypadek routeru ovlivnil pripojene pres wi-fi na tento router a zpusobil kratke vypadky internetove konektivity UPC nez doslo k automatickemu presmerovani na iGW Casablanca. Vytahare jsem poprosil, aby nam jiz proud nevypinali.

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1055
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od simandl » úte kvě 22, 2007 8:29

Dnes před čtvrtou ranní asi vypadl proud na routerech jablonecka, jablonka a ztop. Co se děje uvidíme.

Nejde odesílat poštu pomocí smtp.prosek.czf a lidi na AP jablonecka a v mimoňské a flickovi jsou bez připojení úplně.

11:10 Update
Zdá se, že je porucha na jističi a nebo přívodu na střechu a mimo jiné nejde i televize v domě. Šinďa to řeší.

14:26 Update
před jednou se povedlo jistič nahodit a zdá se, že to jede

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1055
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

SMTP

Příspěvek od simandl » sob kvě 05, 2007 9:44

teď jsem čistil přeplněný disk na smtp jablonecka. Pokud včera nebo dnes ráno byly problémy tak to možná bylo tím.

hezký den

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1055
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

jedem

Příspěvek od simandl » čtv dub 26, 2007 19:30

díky Masterovi jedem!
bylo třeba natáhnout nový napájecí přívod

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1055
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

Výpadky

Příspěvek od simandl » čtv dub 26, 2007 16:31

Dnes před třetí odpoledne vypli proud na routeru jablonecka kvůli opravě výtahu. Na nápravě pracujeme.

Nejde odesílat poštu pomocí smtp.prosek.czf a lidi na AP jablonecka a v mimoňské jsou bez připojení úplně.

Odpovědět

Zpět na „Internet“