Výpadky

Vše o jednotlivých možnostech jak se připojit do internetu a cenách a kvalitě jednotlivých možností.
Odpovědět
simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1048
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

LAN Varnsdorfska

Příspěvek od simandl » stř led 03, 2018 12:29

router varnsdorfska je nedostupny a s nim nejde spojeni i vsem v dome
zjistujeme co se stalo

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1048
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

LAN Kytlicka 2 4 6

Příspěvek od simandl » čtv pro 21, 2017 10:09

od ctvrte rano je nedostupny router v dome a nejde nic
zjistujeme co se stalo
dnes vecer jiste ale mozna uz kolem 13hod to pojede

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1048
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

LAN jablonecka 717

Příspěvek od simandl » čtv lis 16, 2017 10:13

Po restartu switche je LANka z venku nedostupna
nejpozdeji dnes vecer to zprovoznime

smejckyvaclav
Běžný uživatel
Příspěvky: 22
Registrován: úte říj 10, 2017 20:10

Re: Výpadky

Příspěvek od smejckyvaclav » úte lis 07, 2017 21:14

Vypadek Bilinska 7.11.2017 ve 21:15, okolo 15 min probihaji prace na pateri optiky

smejckyvaclav
Běžný uživatel
Příspěvky: 22
Registrován: úte říj 10, 2017 20:10

Re: Výpadky

Příspěvek od smejckyvaclav » úte říj 24, 2017 20:06

Kratky vypadek teplicka cca 30vterin po 21:00

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1048
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

CZFree.Net.jablonecka.5g.sv

Příspěvek od simandl » ned říj 22, 2017 16:41

Na AP CZFree.Net.jablonecka.5g.sv se vyresetovala antena
uz je to zase nastavene

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1048
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

LAN teplicka

Příspěvek od simandl » pát zář 22, 2017 19:39

zda se ze na LAN teplicka je neco rozbite a pet vchodu 268 az 264 jsou odpojene
resime to

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1048
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

LAN jablonecka 713 714 409-420

Příspěvek od simandl » pát zář 22, 2017 9:25

od brzkeho rana asi do pul desate nesel net na LAN v dome

po restartu noveho routeru se pomichaly sitove karty
je to docasne zprovozneno
behem vikendu se to opravi a usadi

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1048
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

LAN jablonecka 715

Příspěvek od simandl » sob srp 12, 2017 22:11

router je nejak nedostupny a nejde tedy

resime to

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1048
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

LAN havrankova

Příspěvek od simandl » pát čer 23, 2017 8:30

asi blesklo do node havrankova

nejde LAN havrankova, kubikova a simunkova

resime to

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1048
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

LAN varnsdorfska

Příspěvek od simandl » stř čer 21, 2017 17:00

zrejme je porouchany hlavni switch
resime to

UPDATE
ve vchode 8 opravuji elektro a vypadky jsou zpusobene vypnutim elektriky uplne

zitra 22.6. to bude zase

zdar
Sima

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1048
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

LAN kubikova

Příspěvek od simandl » stř kvě 31, 2017 22:55

dnes odesel zdroj od routeru a neslo na kubikove nikomu nic
uz to jede

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1048
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

LAN Teplicka

Příspěvek od simandl » stř kvě 24, 2017 10:15

pri prepojeni optickeho switche se neco asi nepovedlo propojit poradne a vchody 264-265 jsou nez pripojeni
resime to

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1048
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

LAN jablonecka

Příspěvek od simandl » úte kvě 23, 2017 6:43

na jablonecke je neco velmi spatne a dochazi od vcerejsiho poledne ke stupnujicim se globalnim vypadkum site
resime to

update:
bylo nutne vymenit centralni switch v jablonecke
uz by vse melo od 13hod jet

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1048
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

LAN jablonecka

Příspěvek od simandl » ned kvě 21, 2017 21:34

chystam se ted jit vymenit jabu za novy stroj
bude chvilku vypadek a pak vse pojede lepe

Odpovědět

Zpět na „Internet“