Stránka 1 z 30

Frydecka

Napsal: úte led 05, 2021 10:09
od simandl
ve Frydecke kleknul router a nikomu nic nejde
resime to

Spoj Pabe - Sychr

Napsal: ned led 03, 2021 14:15
od topenar
Mohl by prosím někdo prověřit spoj pabe - sychr. Denně dojde k výpadkům v úhrnu minimálně 15 minut. Dnes je připojení do internetu nepoužitelné.

http://10.33.0.56/hotsanic/ping/10.33.38.218.html

Re: Výpadky

Napsal: pon pro 14, 2020 7:42
od simandl
na node altomi je vypadek napajeni
resime to

LAN pisek

Napsal: stř pro 09, 2020 17:12
od simandl
je nejaky problem na piskovcove ulici
resime to

LAN jablonecka 717

Napsal: pát lis 20, 2020 9:43
od simandl
na jablonecke 717 nejde proud
vypadek je tedy i na jablonecke 6 a okoli na wifinach
resime to

AP bratrk

Napsal: pát říj 16, 2020 8:40
od simandl
na apecku bratrk zapad je nejaky problem
resime to

router pisek a okoli

Napsal: pon říj 12, 2020 10:08
od simandl
kolem piskovcove vypadl proud a po zapnuti nenajel router pisek
resime to

router kozel

Napsal: stř zář 16, 2020 19:17
od simandl
router kozel se porouchal a nepomaha vyp/zap
vsem na tom bode nejde sit
delame na tom

LAN valecovska

Napsal: pon srp 24, 2020 8:46
od simandl
router je v nejakem tranzu neroutuje a jen ping
nejde pripojeni na LAN
resime to

lan jablonecka

Napsal: sob srp 15, 2020 9:43
od simandl
v jablonecke dojde k prepojeni na novy privod elektriny
idealne by se nic nemelo stat ale uvidime

lan jablonecka

Napsal: ned srp 02, 2020 19:07
od simandl
ve vchodech 413-409 a 713 714 nesel proud/net kvuli zkratu na jednom ze zdroju
uz to jede

lan jablonecka

Napsal: úte čer 30, 2020 10:09
od simandl
dnes PRE vypla proud na 5minut a jeste jednou vypnou na LAN jablonecka
chvili nic nepujde

LAN sluknovska

Napsal: úte čer 23, 2020 8:39
od simandl
router na sluknovske se zasekl
resime to

LAN Bilinska

Napsal: stř čer 10, 2020 16:01
od simandl
tak nejak se pred jednou odpoledni prestal hlasit router a na LAN tedy nic nejde
resime to

centralni vypadky

Napsal: čtv čer 04, 2020 21:30
od simandl
v sitelu mame vypadky na hlavnim privodu konektivity
prepina se to automaticky ale jsou vypadky nez prepne bgp