[HRY] hraní her po internetu

Rady pro nováčky a vše o pomoci uživatelům při problémech. Popis programů a nastavení počítačů tak aby vše fungovalo jak má.
Volarys
Běžný uživatel
Příspěvky: 1
Registrován: čtv pro 01, 2005 12:30

Re: [HRY] hraní her po internetu

Příspěvek od Volarys » ned dub 26, 2009 20:02

Ahoj,
prosím o přidání podpory pro rFactor

TCP 34447
UDP 34397

Předem děkuji.

martin131
Běžný uživatel
Příspěvky: 11
Registrován: pát zář 19, 2008 16:49
Bydliště: Jablonecká 411

Re: [HRY] hraní her po internetu

Příspěvek od martin131 » čtv kvě 14, 2009 13:56

Dobrý den,
v únoru jsem zde psal o hře Battlefield 2142, šlo to skvěle, jenže když tu hru pustím nyní tak mám opět hroznej ping. Koukl by jste se na to, prosím?

Děkuji

[code]TCP 443
TCP 17475
UDP 27900
UDP/TCP 29900
TCP 80
TCP 4711
UDP 27901
UDP 1500-4999
UDP/TCP 1024-1124
UDP 29900
UDP/TCP 27900
UDP 16567
UDP 55123-55125
UDP/TCP 18000
UDP/TCP 18300[/code]

zylvar
Běžný uživatel
Příspěvky: 17
Registrován: čtv lis 27, 2008 21:32

Re: [HRY] hraní her po internetu

Příspěvek od zylvar » ned zář 20, 2009 13:59

Zdravím mohl bych poprosit zda by nešli zlepšit pingy na
62.40.82.83
jedná se o český servr COD 4 bohužel pingy jsou 200 a vyšší a servr je jen pro low ping. předem děkuji

zjistil jsem že to je tracingem protože na servr mě to odkazuje přez několik americkych servrů a přes pár britských. Takže pravděpodobně to je i záležitost providera který poskytuje připojení do združení Jablonka.
tady je kdyztak trace

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1055
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

Re: [HRY] hraní her po internetu

Příspěvek od simandl » úte zář 29, 2009 23:14

ahoj
co mas za ip adesu?
koukam na to pres havla jsou pingy opravdu 200ms ale pres UPC to je jen 20ms
podle me za to muze "chatrny" peering UPC v cechach protoze ten server je asi hostovany pres UPC
resenim muze byt to, ze te presmtujeme pres nasi branu od UPC.
chces to? a pokud ano tak pro jakou ip adresu?
zdar
Sima

zylvar
Běžný uživatel
Příspěvky: 17
Registrován: čtv lis 27, 2008 21:32

Re: [HRY] hraní her po internetu

Příspěvek od zylvar » stř zář 30, 2009 14:43

simandl píše:ahoj
co mas za ip adesu?
koukam na to pres havla jsou pingy opravdu 200ms ale pres UPC to je jen 20ms
podle me za to muze "chatrny" peering UPC v cechach protoze ten server je asi hostovany pres UPC
resenim muze byt to, ze te presmtujeme pres nasi branu od UPC.
chces to? a pokud ano tak pro jakou ip adresu?
zdar
Sima
Ahoj můžeme to vyzkoušet ip je
10.33.30.210

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1055
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

Re: [HRY] hraní her po internetu

Příspěvek od simandl » stř zář 30, 2009 22:17

zylvar píše:Ahoj můžeme to vyzkoušet ip je
10.33.30.210
Ahoj
tu ip jsem presmeroval na UPC
http://sedlo.prosek.czf/sedlo.conf
tak to zkus a dej vedet

hezky vecer

zylvar
Běžný uživatel
Příspěvky: 17
Registrován: čtv lis 27, 2008 21:32

Re: [HRY] hraní her po internetu

Příspěvek od zylvar » čtv říj 01, 2009 14:27

simandl píše:
zylvar píše:Ahoj můžeme to vyzkoušet ip je
10.33.30.210
Ahoj
tu ip jsem presmeroval na UPC
http://sedlo.prosek.czf/sedlo.conf
tak to zkus a dej vedet

hezky vecer
Luxus je slabé slovo padlo to na 30ms děkuji

ted už to neswiští přes ameriku ale jen přes nizozemsko a velkou británii.

Max
Běžný uživatel
Příspěvky: 7
Registrován: úte led 06, 2009 11:26

Re: [HRY] hraní her po internetu

Příspěvek od Max » úte říj 05, 2010 21:49

Ahoj,

rad bych poprosil o upraveni nastaveni QoS, cast s komentarem "LOTRO - server Snowbourn 41, 114-121". Na serveru LOTRO - Snowbourn doslo ke zmene IP adres na rozsah od 94.75.195.99 do 94.75.195.108. Puvodni IP se jiz nepouizvaji.

Prosim o zmenu v pravidlech pro QoS.

Diky
MaX

copy83
Běžný uživatel
Příspěvky: 4
Registrován: sob úno 13, 2010 16:22
Kontaktovat uživatele:

Re: [HRY] hraní her po internetu

Příspěvek od copy83 » úte lis 16, 2010 18:27

Ahoj, chtel bych pridat do QoS službu OnLive
- v soucasne dobe neni mozne se ani do sluzby zalogovat prave proto ze pry mam "vysokou latenci do internetu" :animals-dogrun:

TCP port 443
UDP ports 16384-16640

info viz: http://support.onlive.com/app/answers/d ... figuration

Max
Běžný uživatel
Příspěvky: 7
Registrován: úte led 06, 2009 11:26

Re: [HRY] hraní her po internetu

Příspěvek od Max » pon čer 06, 2011 22:42

Ahoj,

rad bych poprosil o upraveni nastaveni QoS, cast s komentarem "LOTRO". Servery v Evrope byly premigrovany do Ameriky. Zaroven s tim doslo ke zmene IP adres. Wiresharkem jsem odchytl nasledujici IP a porty pro UDP.

74.201.107.131 2900 9005 9006 9008
74.201.107.149 9002 9003 9004 9005 9006
74.201.107.156 9003 9004 9005 9006 9008
74.201.107.163 9005 9006 9008
74.201.107.170 9001 9002 9003 9004

Puvodni IP adresy a porty je mozno zrusit.
Predem diky za pomoc.
MaX

P.S. pripadne pro zjednoduseni prosim nastavit vyse zminene IP a porty 2900 a 9000-9010. Diky M

kubi
Běžný uživatel
Příspěvky: 1
Registrován: čtv úno 23, 2012 21:31

Re: [HRY] hraní her po internetu

Příspěvek od kubi » čtv úno 23, 2012 21:40

Zdravim,
sice uz tu o pristup na WoW port nekdo zadal, ale preci jen sem pripisu muj problem.

Po pripojeni na jabloknu mi to k oficialnimu serveru world of warcraft pise ze se nemohu pripojit k serveru (uz v launcheru pred vstupem do samotne hry).

Obdobny problem mam s pripojenim na pracovni email pomoci sifrovaneho pripojeni pres https pomoci IE.

Ani v jednom pripade se nejedna o blok firewallem v pc.

Na vase doporuceni jsem si poridil router EDIMAX BR6228nC, ale v nastaveni samotneho routeru jsem taky zadny problem nenasel.

Dekuji za odpoved

Odpovědět

Zpět na „Návody a řešení“