Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 2 příspěvky ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: STRONG DC++
PříspěvekNapsal: pon úno 23, 2009 11:43 
Offline
Běžný uživatel

Registrován: pon úno 23, 2009 11:37
Příspěvky: 1
Dobry den, chtela by jsem se zeptat jak se mam pripojit na Strong DC, jaka je adresa a jak mam postupovat. Mockrat dekuji :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: STRONG DC++
PříspěvekNapsal: pon úno 23, 2009 13:57 
Offline
Běžný uživatel

Registrován: úte srp 19, 2008 9:26
Příspěvky: 31
ICQ: 52785422
pokud mas na mysli pripojeni v ramci site tak cti zde
http://jablonka.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=172

www.letnany.czf

_________________
..::eNorm::..


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 2 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz