Platby a práce pro sdružení Jablonka.

Vše kolem financí v našem sdružení. Příspěvky, účetnictví a podobně.
Odpovědět
Karel FILIP - filipk
Běžný uživatel
Příspěvky: 13
Registrován: ned srp 19, 2007 2:49
Bydliště: Jablonecká 416
Kontaktovat uživatele:

Platby a práce pro sdružení Jablonka.

Příspěvek od Karel FILIP - filipk » sob úno 09, 2008 1:01

Dobrý večer,
dostal jsem e-mail s tím že, jedu na dluh.
Prosím koukněte se na http://www.czela.net zde uvidíte že, lidé kteří nějakým způsobem jsou O.S. Czelanet nápomocni mají různé kompenzace i výhody.
Pomohl jsem zde položit a dovézt materiál na výstavbu vetší části rozvodů zde v domě kdy většina z Vás špínu našeho technického podlaží v životě neviděla. Výkaly a nepořádek od ukrajinců které Kasten byl schopen ubytovat v našem sklepě :( ale, i nepořádek soudruhů stavbařů pár mrtvých zvířátek a tak.
Další dobu v řádurok a několik měsíců jsem krmil z sítě bytu routr pro komunikaci kolegů z Letňan Do dneška jsem krmil i HUB.
Opravdu mne pak vadí když mne dojde e-mail jedeš na dluh.
Nevím jsem členem i jiných sdružení a takovéto chování tam neznám pomohl jsem mám nějaké výhody i když třeba jen sleva 10 Kč a pod.
V Jablonce nemá cenu se angažovat protože rada Jablonky nezná ohodnocení členů O.S. kteří by třeba i měli zájem pomoci a PROTO RADŠI POKUD BY JSTE CHTĚLI POMOCI NEPOMÁHEJTE PROTOŽE VÁM NIKDO ANI NEPODĚKUJE. možná dostanete e-mail že, jedete na dluh :roll:
Zde níže vkládám plnou odpověď na e-mail ohledně platby za Inet jsem zvědav co mne Ing. Simandl odpoví.

Doplním že, vzhledem k jinde zmiňované častosti výpadků jsem očekával třeba i jen symbolickou slevu. V případě výpadku nečekejte nic ani slevu ani omluvu ani upozornění na výpadek.
-------------------------
Ahoj,
dnes večer jsem si dal tu práci a po několika letech kdy jsem neviděl jedinou Kč třeba za elektřinu jsem tedy přepojil switch na domovní rozvod. Nevím jak to máte ošetřené ale, odpojil jsem to od svého bytového napájení. Popravdě systém jablonky se mne nelíbí začíná mne to dost připomínat Sdružení na jižáku kde se k členům kteří něco dělají chovají tak že, je otráví a ti radši přejdou ke komerci. Doporučil bych radě OS Jablonka zamyslet se na přístupu k členům co někdy něco pro OS Dělali stačí se podívat například do Czelanetu zde systém funguje férově a spravedlivě zde bohužel nikoliv.
Práce na síti dodnes ohodnocena nijak, elektřina radši si ani nechci vzpomenout jak dlouho zde jeli routry a switche na náš byt. Asi takto pokud nezměníte přístup k lidem kteří něco dělají tak to asi Vážně nemá cenu a nebo Vám to vyhovuje.
S pozdravem

Karel FILIP
Jablonecká 416 / 58
190 00 Praha 9 - Střížkov

Mob: 737768298
ICQ: 281126787

> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: o.s. jablonka.cz <info@jablonka.cz>
> Předmět: Re: Výzva k zaplacení členských příspěvků jablonka.cz : Karel Filip
> Datum: 06.2.2008 10:33:19
> ----------------------------------------
> Ahoj Karle,
> mas zaplaceno do 31.12.2007 takze zase jedes na dluh.
>

master
Administrátor fóra
Příspěvky: 6
Registrován: stř srp 20, 2003 7:03
Bydliště: Jablonecká 414
Kontaktovat uživatele:

Re: Platby a práce pro sdružení Jablonka.

Příspěvek od master » ned bře 09, 2008 23:02

Zdravím,
pokud vím, tak finanční ohodnocení práce pro sdružení jsme nikdy neslibovali. Já jsem pro jablonku také něco udělal a žádné výhody nejen nepotřebuji ale ani nechci, protože bych už pak nemohl mít dobrý pocit z toho, že jsem udělal pro ostatní něco z vlastní dobré vůle a nezištně, že.
Co se dluhů týká, postupujeme podle současných stanov. Pokud chce někdo stanovy měnit, může tak učinit, a to třeba na příští valné hromadě. Do té doby se jimi budeme muset řídit. A do té doby (nebo do doby kdy uhradíte dlužnou částku) také budete patrně sdružení dlužit za 2 měsíce, ať se vám to líbí nebo ne.

"PROTO RADŠI POKUD BY JSTE CHTĚLI POMOCI NEPOMÁHEJTE PROTOŽE VÁM NIKDO ANI NEPODĚKUJE"
Jenom poznámka - nepomáhali byste nám (radě), ale sami sobě (sdružení), kterého jsme všichni členové. Patrně jste nepochopil smysl občanského sdružení.
Jinými slovy - cokoliv jste pro jablonku udělal, jste udělal také pro sebe, stejně tak cokoliv jsem pro ni udělal já, jsem dělal i pro Vás (a poděkoval jste mi snad?).

Duch
Administrátor fóra
Příspěvky: 13
Registrován: sob led 20, 2007 21:16
Kontaktovat uživatele:

Re: Platby a práce pro sdružení Jablonka.

Příspěvek od Duch » ned kvě 11, 2008 19:50

Ctu to az ted, ale jsem pobaven:-). Ja jsem taky parkrat pomahal, ale vzdy to bylo jen proto, abych neco novyho naucil a taky abych aspon trochu umensil ten imaginarni dluh, ktery vuci sdruzeni mam ja. Predstava, ze par lidi investovalo hodiny a hodiny sveho casu na to, aby me mohl jit internet mi nedela moc dobre. V podstate neexistuje situace, kdybych sel neco nekam tahat a myslel pritom na penize. Pokud chces Karle prachy, tak se zkus kouknout na www.brigada.cz. Myslim, ze nerozumis pojmu obcanske sdruzeni.

Odpovědět

Zpět na „Finance“